Spread the love

Τα έθνη ελέγχονται από ισχυρές οικονομικές ελίτ, με το City του Λονδίνου ως ένα από τα κεντρικά γραφεία τους

Ο Λεξ Τόμσον είναι πρώην αξιωματικός των Βρετανικών Υπηρεσιών Πληροφοριών, συνεργαζόμενης με την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA). Αυτός κατέθεσε ενώπιον 11 δικηγόρων και δικαστή κατά τη διάρκεια της ιστορικής διαδικασίας του Μεγάλου Ενόρκου, με τον διεθνούς φήμης δικηγόρο Dr. Reiner Fuellmich.

Ο πρώην αξιωματικός των βρετανών πληροφοριών εξηγεί πώς η βρετανική ελίτ εργαζόταν πάντα για την παγκόσμια κυριαρχία

Όλοι γνωρίζουμε για τη Βρετανική Αυτοκρατορία από το παρελθόν, αλλά αυτή η αυτοκρατορία στην πραγματικότητα υπάρχει ακόμα και σήμερα και περιλαμβάνει το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ινδία, 19 αφρικανικές χώρες και την Καραϊβική. Το χέρι τους με επιρροή απλώνεται σχεδόν σε κάθε άλλο έθνος του κόσμου

Τα κεντρικά γραφεία της βρετανικής ελίτ βρίσκονται στο City του Λονδίνου, μια περιοχή ενός τετραγωνικού μιλίου στην καρδιά του Λονδίνου. Δείτε χάρτη:

Η πόλη του Λονδίνου δεν διοικείται από τη βρετανική κυβέρνηση, αλλά αντίθετα, κυριαρχεί πάνω της. Το Σίτι του Λονδίνου έχει τα δικά του δικαστήρια και αστυνομία και δεν αμφισβητείται ως προς την κυριαρχία και την αυτοδιοίκησή του. Κυβερνά το Στέμμα και το μεγαλύτερο μέρος της Γης.

Οι βρετανικές ελίτ συνεργάζονται με άλλες οικονομικές ελίτ από τη Γερμανία, την Ιταλία, την Αμερική, τη Μέση Ανατολή κ.λπ. για να εκτελέσουν την άθλια ατζέντα της υποβολής όλης της ανθρωπότητας στον πλήρη ολοκληρωτικό τους έλεγχο.

Σύμφωνα με τον βρετανικό ελίτ Άλεξ Τόμσον, ο οποίος μεγάλωσε στα οικοτροφεία και τα πανεπιστήμιά τους, αυτοί οι ελιτιστές πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να υποδουλώσουν την υπόλοιπη ανθρωπότητα, την οποία θεωρούν ότι είναι το «ζώο» τους. Κατά τις απόψεις τους, κατέχουν τον πληθυσμό – σώμα, μυαλό και ψυχή.

Σιδερένιοι δράκοι θέτουν τα όρια του Σιτι του Λονδίνου. Τυχαίος ο συμβολισμός ?

Αυτές οι οικονομικές ελίτ δημιούργησαν τη δημοκρατία ως ψευδαίσθηση για να διατηρήσουν τους ανθρώπους σε ειρήνη, ενώ στην πραγματικότητα το Σίτι του Λονδίνου (και παρόμοιες οικονομικές οντότητες) καλεί τους πυροβολισμούς και τραβάει τα νήματα των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο.

Χρησιμοποιούν πανδημίες – και άλλες ενορχηστρωμένες καταστροφές όπως η κλιματική αλλαγή – για να προωθήσουν τον στόχο τους για παγκόσμια κυριαρχία.

Εφαρμόζουν ψυχολογικές τεχνικές για να κάνουν τον παγκόσμιο πληθυσμό να υπακούει τυφλά σε κάθε εντολή τους, με το πρόσχημα του «να κρατήσει τους πάντες ασφαλείς».

Η ουσία της στρατηγικής τους είναι: να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κρίση και μετά να φέρουν την απάντηση. Η απάντηση σημαίνει πάντα αύξηση της τυραννίας τους. Λιγότερα δικαιώματα και ελευθερίες για τους ανθρώπους και περισσότερη εξουσία στα χέρια τους.

Βασικά δένουν την ανθρωπότητα με χοντρές αλυσίδες, και ισχυρίζονται ότι είναι για την ασφάλειά μας.

Δημιουργώντας μια νέα φυλή υπεράνθρωπων


Ο έλεγχος είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα στο επίκεντρο της στρατηγικής τους. Μετά από τρεις βιομηχανικές επαναστάσεις, εμφανίζεται μια τέταρτη βιομηχανική επανάσταση που επικεντρώνεται στην ιδιοκτησία του μυαλού των ανθρώπων.

Ο βαθύτερος σκοπός των προγραμμάτων εμβολιασμού είναι να επεξεργαστούν το γονιδίωμα της ανθρωπότητας και έτσι να δημιουργήσουν μια νέα υπερανθρώπινη φυλή που θα συμπεριφέρεται σύμφωνα με τις επιθυμίες των ολιγαρχών. Αν και αυτή ήταν πάντα η απόλυτη επιθυμία των τυράννων στο παρελθόν, είναι στην εποχή μας που η τεχνολογία επιτρέπει στη γενετική τροποποίηση της ανθρωπότητας να γίνει ο τέλειος σκλάβος.

Ουσιαστικά ο κόσμος μας αντιμετωπίζει μια αναγέννηση του παλαιού συστήματος δουλείας, το οποίο έχει αναβαθμιστεί τεχνολογικά για να εγκαταστήσει ένα εντελώς νέο επίπεδο συνολικής υποδούλωσης ολόκληρου του παγκόσμιου πληθυσμού.

Μπορούμε να αποτρέψουμε την εγκληματική τους ατζέντα, αφυπνίζοντας την ανθρωπότητα. Μόλις οι άνθρωποι καταλάβουν τι πραγματικά συμβαίνει, μετατοπίζονται από την αδιαμφισβήτητη συμμόρφωση στην έξυπνη αντίσταση. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος των τυράννων, καθώς εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από τον έλεγχο του νου που έχουν στον πληθυσμό.

Η τυφλή υπακοή ενός αδαούς πληθυσμού είναι το μυστικό της δύναμής τους.

Από Evia Time

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.