Πριν από την ξαφνική έλλειψη αυγών δημοσιεύθηκαν δύο μελέτες που υποδηλώνουν ότι οι κρόκοι των αυγών είναι μια θεραπεία για τον Covid. Όταν εμφανίζεται κάτι που βοηθάει την ανθρωπότητα, βλέπουμε ξαφνικά ναι έχει πρόβλημα. Σκεφτείτε ποιος κερδίζει από την έλλειψη αυγών ? Ποιων τα συμφέροντα θίγονται από τα αυγά ? Μα αυτών που πουλάνε τη λύση για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο!
Η πρώτη μελέτη που δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο του 2021, έχει τίτλο: «Τα αντισώματα κρόκου αυγού κοτόπουλου (IgYs) εμποδίζουν τη δέσμευση πολλαπλών παραλλαγών πρωτεΐνης ακίδας SARS-CoV-2 στο ανθρώπινο ACE2». Μέρος της περίληψής του έχει ως εξής:
«Τα αποτελέσματά μας δείχνουν ότι τα anti-Spike-S1 IgY έδειξαν σημαντική εξουδετερωτική ισχύ έναντι του ψευδοϊού SARS-CoV-2, διαφόρων μεταλλαγμένων πρωτεϊνών ακίδας και ακόμη και του SARS-CoV in vitro. Μπορεί να είναι ένα εφικτό εργαλείο για την πρόληψη και τον έλεγχο του συνεχιζόμενου COVID-19».
Η δεύτερη μελέτη, που δημοσιεύθηκε τον Νοέμβριο του 2022, ονομάζεται: “Ανοσοσφαιρίνη που στοχεύει την ακίδα 1, τον τομέα δέσμευσης υποδοχέα της ακίδας γλυκοπρωτεΐνης και το νουκλεοκαψίδιο του SARS-CoV-2 που αναστέλλει την αλληλεπίδραση δέσμευσης RBD-ACE2.” Μέρος της περίληψής του έχει ως εξής:
«Η νόσος του κοροναϊού (COVID)-19 που προκαλείται από σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο Η λοίμωξη από τον κοροναϊό 2 (SARS-CoV-2) έχει μετατραπεί σε παγκόσμια πανδημική ασθένεια που έχει κοινωνικό και οικονομικό χάος. Μια εναλλακτική στρατηγική μετριασμού μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση ειδικής ανοσοσφαιρίνης (Ig)-Y που προέρχεται από αυγά κοτόπουλου».
«Τα αποτελέσματά μας έδειξαν ότι τα S1, RBD, N-IgY ήταν σε θέση να αναστείλουν την αλληλεπίδραση δέσμευσης RBD-ACE2 in vitro, υποδηλώνοντας την πιθανή χρήση του για τον αποκλεισμό της εισόδου του ιού. Η μελέτη μας έδειξε επίσης την απόδειξη της ιδέας ότι οι όρνιθες ωοπαραγωγής ήταν σε θέση να παράγουν αυτό το συγκεκριμένο IgY, το οποίο θα μπορούσε να εμποδίσει τη σύνδεση του ιού και η μεγάλη παραγωγή αυτού του συγκεκριμένου IgY είναι εφικτή».
Και οι δύο μελέτες, που δημοσιεύθηκαν με διαφορά δύο ετών από διαφορετικούς συγγραφείς, καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα: ότι οι συνηθισμένοι κρόκοι αυγών περιέχουν θρεπτικά συστατικά που λειτουργούν ως εξουδετερωτικοί παράγοντες για τις πρωτεΐνες του κορωνοϊού. Και αμέσως μετά, τα αυγά εξαφανίζονται τώρα από τα ράφια των καταστημάτων, ενώ η μικρή ποσότητα που απομένει γίνεται απρόσιτη για τον μέσο άνθρωπο.
Ότι συμβάλει στην προστασία της υγείας, οι κυβερνήσεις θέλουν να το εξαφανίσουν
Δεν είναι τυχαίο ότι όταν ανακαλύφθηκαν τα οφέλη των αυγών κατά του Covid, οι ωοτόκες κότες έπρεπε ξαφνικά να καθαριστούν λόγω της «γρίπης των πτηνών», αφήνοντας πίσω άδεια ράφια και υψηλές τιμές στο παντοπωλείο.
Οι τιμές των αυγών έχουν αυξηθεί κατά 60% τον περασμένο χρόνο, ενώ ορισμένα καταστήματα περιορίζουν την πώληση αυγών σε δύο χαρτοκιβώτια ανά πελάτη. Στη συνέχεια, έχουμε όλες τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων και τις εγκαταστάσεις ωοτοκίας που έχουν εκραγεί μυστηριωδώς ή έχουν πάρει φωτιά τον περασμένο χρόνο. Απλώς δεν υπάρχει περίπτωση όλα αυτά να συμβαίνουν μαζί την ίδια ακριβώς στιγμή να είναι απλώς μια σύμπτωση.
«Όλοι πρέπει να αρχίσουν να εκτρέφουν κοτόπουλα σήμερα», έγραψε ένας σχολιαστής σε μια ιστορία. «Ακόμη και μερικά κοτόπουλα θα σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε ότι έχετε πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας κάθε μέρα»
ΠΗΓΗ – collapse.news
ΠΕΡΙΕΡΓΑ
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο!



