Spread the love

Ο δυτικός κόσμος καταρρέει με εκπληκτική ταχύτητα, καθώς τα ψέματα, η διαφθορά και η ψεύτικη εκτύπωση χρημάτων έχουν φτάσει σε οριακό σημείο κατάρρευσης. Τίποτα δεν λειτουργεί πια. Οι κυβερνήσεις του κόσμου είναι εγκληματικά καρτέλ που σκόπιμα διαλύουν τα τρόφιμα και τους ενεργειακούς πόρους που είναι απαραίτητοι για να κρατήσουν στη ζωή το μισό ανθρώπινο πληθυσμό. 

Αυτόν τον ερχόμενο χειμώνα, οι Ευρωπαίοι θα πεθάνουν από την πείνα και θα παγώσουν σε αριθμούς ρεκόρ που θυμίζουν την προ-ηλεκτρική εποχή και τα προ-ορυκτά καύσιμα. Δεν θα γλιτώσουν ούτε οι Βορειοαμερικανοί, καθώς οι συνεχείς διακοπές ρεύματος και η έλλειψη τροφίμων θα επιδεινωθούν δραματικά τους επόμενους μήνες.

Οι αλυσίδες τροφίμων, ενέργειας, μεταφοράς και εφοδιασμού καταρρίπτονται σε μια ελεγχόμενη κατεδάφιση του δυτικού κόσμου. Και στη θέση του θα πάρουν τα ανερχόμενα κράτη BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική και άλλα που θα ενταχθούν σύντομα) που ελέγχουν τα περισσότερα από τα εμπορεύματα του κόσμου, φυσικό αέριο, πετρέλαιο, λιπάσματα και χρυσό.

Οι δυτικές κυβερνήσεις διεξάγουν γενοκτονικούς πολέμους εναντίον του λαού τους

Οι ενημερωμένοι Αμερικανοί εγκαταλείπουν τις πόλεις των ΗΠΑ καθώς η ανομία και η βία επικρατούν. Το FBI και το DOJ έχουν οπλιστεί πλήρως σε ένα παράνομο καρτέλ εγκλήματος που τρομοκρατεί τους συντηρητικούς της Αμερικής. Το CDC, η FDA και ο ΠΟΥ συνεχίζουν να πιέζουν θανατηφόρους πυροβολισμούς «εμβόλια» που σκοτώνουν ανθρώπους κατά εκατομμύρια. Η Big Tech, η οποία τώρα γνωρίζουμε ότι νόθευσε τις εκλογές του 2020 λογοκρίνοντας την αληθινή ιστορία του φορητού υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, προωθεί το τρανσέξουαλ, τους ακρωτηριασμούς των γεννητικών οργάνων των παιδιών, όπως και τις εκτρώσεις.

Η ίδια παραφροσύνη που κυριεύει τους αυτοκτονικούς Ευρωπαίους ηγέτες έχει επίσης εφαρμοστεί σε ΗΠΑ και Καναδά

Στην Αμερική δεν είναι και πολύ καλύτερα. Έχουν μια οικονομία που λειτουργεί με αναθυμιάσεις χρέους και το λείψανο του δολαρίου πετρελαίου που σύντομα θα καταρρεύσει στα βιβλία της ιστορίας καθώς πιο οικονομικά φερέγγυα έθνη όπως η Ρωσία αναλαμβάνουν τα ηνία και ηγούνται του παγκόσμιου εμπορίου για τις επόμενες γενιές.

Η Αμερική και όλος ο δυτικός πολιτισμός καταρρέει με εκπληκτική ταχύτητα. Τα τρόφιμα, η ενέργεια, οι μεταφορές, η εκλογική ακεραιότητα, η ελευθερία του λόγου, η θρησκευτική ελευθερία, η δημόσια ασφάλεια και το ίδιο το νόμισμα διαβρώνονται μπροστά στα μάτια μας, ενώ ο εγκεφαλικά νεκρός Μπάιντεν ισχυρίζεται ότι οι Ρεπουμπλικάνοι αποτελούν «απειλή για τη δημοκρατία»

Φτάσαμε στο τελευταίο κεφάλαιο του δυτικού πολιτισμού και η κατάρρευση θα είναι μια ζωντανή κόλαση για όλους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που συνέχισαν να πιέζουν για αυτό ακριβώς που βλέπουμε να εκτυλίσσεται. Δυστυχώς, έχουμε προειδοποιήσει για όλα αυτά στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης εδώ και πολύ καιρό. Τώρα, η Αμερική πληρώνει το τίμημα, του να μην ακούει τις προειδοποιήσεις… και μόνο πολύ χειρότερα θα πάρει από εδώ και πέρα

Από Evia Time