Spread the love

Το σύμπαν λειτουργεί σε ένα οικοσύστημα αυτόματης αφθονίας, όπου η μάζα είναι άφθονη (και ελεύθερη) και η μάζα μπορεί να μετατραπεί σε ενέργεια με σχεδόν μηδενικό κόστος (μέσω θερμής σύντηξης, ψυχρής σύντηξης, LENR, και τα λοιπά.). Η αυτόματη αφθονία έχει σχεδιαστεί έξυπνα στους ίδιους τους νόμους της φυσικής.

Hold For Biz—In this Saturday, Sept. 26, 2021, photograph, shelves siot empty of product in a Target store in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)

Η ενέργεια , με τη σειρά της, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία καυσίμων και λιπασμάτων, δύο εισροές απαραίτητες για οικονομικά προσιτά τρόφιμα. Επιπλέον, το σύμπαν παρέχει τον ήλιο που μας φέρνει θερμότητα, ενέργεια και φωτοσύνθεση, όλα δωρεάν .

Όταν η γεωμηχανική δεν δημιουργεί τεχνητές ξηρασίες, η βροχή πέφτει δωρεάν από τον ουρανό και τα ποτάμια, τα ρυάκια και οι ωκεανοί βρίθουν από ζωή και αφθονία (εκτός από την περίπτωση που τα μολύνουμε με φυτοφάρμακα, βιολάσπη και πλαστικά, φυσικά).

Χάρη σε αυτά τα δώρα από τον Θεό, όλοι οι πόροι που χρειάζεται η ανθρωπότητα για να επιτύχει την αφθονία και να τερματίσει τα βάσανα υπάρχουν ήδη γύρω μας και είναι σχεδόν δωρεάν για να αξιοποιήσει η ανθρωπότητα. Όταν αυτοί οι πόροι αξιοποιούνται σωστά, κάθε άνθρωπος μπορεί να είναι υγιής, πλούσιος, άφθονος, ντυμένος και τρεφμένος. Κανείς δεν χρειάζεται να υποφέρει από έλλειψη

Η σπανιότητα στον κόσμο έχει σχεδιαστεί ως μέσο ελέγχου

Οι κυβερνήσεις παράγουν σπανιότητα κλείνοντας τους αγωγούς, κλείνοντας τις γεωργικές δραστηριότητες, φορολογώντας την παραγωγικότητα και προκαλώντας σκόπιμα ελλείψεις τροφίμων και πληθωρισμό. Η εκτύπωση χρημάτων κλέβει οικονομίες από όλους, δημιουργώντας σπανιότητα της αγοραστικής αξίας των δολαρίων που είχαν κερδίσει προηγουμένως.

Ο υπερβολικός κυβερνητικός κανονισμός κλείνει τη γεωργία και την παραγωγή τροφίμων, οδηγώντας σε τεχνητή σπανιότητα, πληθωρισμό των τιμών των τροφίμων και παγκόσμιο λιμό. Οι οικονομικές κυρώσεις του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας, επιπλέον, έχουν καταστρέψει τις προμήθειες λιπασμάτων και φυσικού αερίου για τη Δυτική Ευρώπη, οδηγώντας σε τεχνητή έλλειψη ενέργειας που θα έχει ως αποτέλεσμα το πάγωμα των κτιρίων, το κρύο νερό και τις καταστροφικές τιμές ενέργειας τον ερχόμενο χειμώνα.

Και πάλι, όλα αυτά δημιουργήθηκαν σκόπιμα από κυβερνήσεις και παγκοσμιοποιητές. Σε έναν κόσμο όπου η ενέργεια μπορεί να είναι σχεδόν δωρεάν, θέλουν να βεβαιωθούν ότι η ενέργεια είναι εξαιρετικά ακριβή. Σε έναν κόσμο όπου τα τρόφιμα μπορεί να είναι άφθονα και καθαρά, κατασκευάζουν τη γεωργική βιομηχανία για να διασφαλίσουν ότι τα τρόφιμα είναι δηλητηριασμένα με φυτοφάρμακα και γλυφοσάτη , ενώ η απόκτησή τους είναι απίστευτα ακριβή. 

Σε έναν κόσμο όπου σχεδόν όλοι μπορούν να είναι υγιείς χάρη στη διατροφή και τα άγρια ​​βότανα, οι δυνάμεις που υπάρχουν αναγκάζουν τους ανθρώπους σε φαρμακευτικά κέντρα δηλητηρίασης γνωστά ως «ιατρεία» και «νοσοκομεία» όπου δηλητηριάζονται φανατικά με χημειοθεραπεία, αντικαταθλιπτικά φάρμακα, στατίνες και εμβόλια. 

Σε έναν κόσμο όπου όλοι θα μπορούσαν να είναι ευκατάστατοι, οι κυβερνήσεις φορολογούν τους εργαζόμενους σε οικονομική λήθη, τρομοκρατώντας τους με ένοπλους φορολογικούς πράκτορες που καταστρέφουν επιχειρήσεις και οικογένειες απλώς για να δείξουν τη δύναμή τους να καταστρέφουν .

Σε έναν κόσμο όπου η βροχή πέφτει από τον ουρανό δωρεάν, πολιτείες των ΗΠΑ όπως το Όρεγκον ποινικοποιούν κυριολεκτικά τη συλλογή όμβριων υδάτων σε αγροτικές φάρμες, αρνούμενοι στους ανθρώπους το θεόδοτο δικαίωμά τους να συλλέγουν δωρεάν τη βροχή που πέφτει από τον ουρανό.

Εάν οι κυβερνήσεις μπορούσαν να βρουν έναν τρόπο να φορολογήσουν τον ήλιο, θα το έκαναν επίσης. Θα ζούσατε στο σκοτάδι αν δεν πληρώσατε τον «φορό του ήλιου». (Φυσικά, φορολογούν τώρα τον άνθρακα, που σημαίνει ότι φορολογούν οτιδήποτε είναι κατασκευασμένο από άνθρακα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, συμπεριλαμβανομένων όλων μας.)

Καταλάβετε ότι η έλλειψη δεν είναι η φυσική τάξη των πραγμάτων . Είναι το αποτέλεσμα ενός σχεδιασμένου τοπίου κόλασης που έχουν δημιουργηθεί από αντιανθρωπιστές που θέλουν να κάνουν την ανθρωπότητα να υποφέρει κάτω από την τυραννία τους.

Από Evia Time