Spread the love

Σε προηγούμενο άρθρο μιλήσαμε για την ατζέντα της εξομάλυνσης της παιδεραστίας στις ΗΠΑ, όπου διδάσκουν σε μικρά παιδιά στα σχολεία να αυνανίζονται, να συμμετέχουν σε ομοφυλοφιλικές πρακτικές στο σχολείο και να μαθαίνουν τεχνικές στοματικής σεξουαλικής επαφής.

Τα παιδιά παρακολουθούν πορνογραφία στο σχολείο και στη συνέχεια εξασκούνται μαζί, ως μέρος της «εκπαίδευσής» τους. Τα αγόρια ενθαρρύνονται να «το κάνουν» με αγόρια και τα κορίτσια με κορίτσια. Στα σχολεία διανέμονται παιδικά βιβλία που λένε στα παιδιά πόσο «συναρπαστικό» είναι να συμμετέχεις σε σεξουαλικές δραστηριότητες… με τους δασκάλους τους!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο!

Τα παιδιά λένε κυριολεκτικά να αυνανίζονται το ένα το άλλο, ως μέρος της «ολοκληρωτικής σεξουαλικής εκπαίδευσης» που προωθείται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Δεν πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις – συμβαίνει στα σχολεία σε όλο τον κόσμο. Το να λέτε στα νήπια να αυνανίζονται και να τους διδάσκετε σεξουαλικές τεχνικές (ξεκινώντας από την ηλικία των 4 ετών!) περιγράφεται σε πολλές οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παγκοσμίως 

Εδώ η πλήρης έκδοση του ΠΟΥ

Τι είδους άρρωστος διεστραμμένος θέλει να διδάξει στα πεντάχρονα παιδιά διαφορετικές σεξουαλικές τεχνικές; Και γιατί κάποιος θα ήθελε να μάθει σε παιδιά 9 ετών να αυνανίζονται;

Λένε κυριολεκτικά στα παιδιά ότι τα αγόρια πρέπει να κάνουν σεξουαλικές πράξεις με αγόρια, όπως και τα κορίτσια με τα κορίτσια. Δείτε ξανά αυτή την αφίσα του σχολείου.

Αυτή είναι μια πλήρης ομοφυλοφιλία που σπρώχνεται στα δημοτικά σχολεία, σε ανυποψίαστα παιδιά.

Παρακάτω βλέπετε εικονογραφήσεις από τα πιο δημοφιλή βιβλία για μικρά παιδιά στον κόσμο: Nijntje, ή Miffy στα αγγλικά. Μεταφράστηκε σε 50 γλώσσες και πωλήθηκαν 85 εκατομμύρια αντίτυπα. Αυτό είναι από τα πιο πρόσφατα βιβλία τους για νήπια.

Και πάλι, το ερώτημα είναι: γιατί αυτό πιέζεται στα μικρά παιδιά παγκοσμίως; Ακόμα και στα σχολεία, ως μέρος του υποχρεωτικού προγράμματος σπουδών;

Όταν κοιτάμε βαθύτερα και καταλαβαίνουμε ποιος βρίσκεται πίσω από τον ΠΟΥ και τον ΟΗΕ, γνωρίζουμε ότι όλοι εμπλέκονται βαθιά στην παιδεραστία. Εκδότης σχολικού υλικού για σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στην Ολλανδία είναι ο Rutger, μια οργάνωση που προσπαθεί να νομιμοποιήσει την παιδεραστία εδώ και πολλά χρόνια. Είναι άκρως ανησυχητικό ότι είναι αυτοί που επιλέχθηκαν από την κυβέρνηση για να δημιουργήσουν αυτό το υλικό – μια οργάνωση που είναι γνωστό ότι αγωνίζεται για την εξομάλυνση της παιδεραστίας.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: η σεξουαλικότητα των μικρών παιδιών, ως μέρος ενός προγράμματος για την επικράτηση της παιδεραστίας.

Η φρίκη που θα εξαπολύσει στην ανθρωπότητα είναι ανείπωτη. Όλοι όσοι γνωρίζουν κάτι, ξέρουν ότι αυτό τραυματίζει τα παιδιά για πάντα. Όποιος έχει βιώσει σεξουαλική κακοποίηση μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Η Διαστρεβλωμένη σεξουαλικότητα καταστρέφει την ανθρωπότητα

Όλοι γνωρίζουμε ότι η σεξουαλικότητα είναι θέμα αγάπης, οικειότητας, ασφάλειας και πιστότητας σε ένα άτομο, για το οποίο δεσμεύεστε. Η σεξουαλικότητα είναι μια ισχυρή δύναμη που μπορεί να προκαλέσει ανείπωτη ζημιά στους ανθρώπους όταν εκφράζεται λανθασμένα.

Μια διεστραμμένη σεξουαλικότητα καταστρέφει την ανθρωπότητα. Οι άνθρωποι που είναι εθισμένοι στην πορνογραφία, για παράδειγμα, αναπτύσσουν κοινωνικά, σχεσιακά, συναισθηματικά και πνευματικά προβλήματα.

Αντί για αγάπη, σεβασμό και οικειότητα… το μόνο που ξέρουν είναι μια εγωιστική επιθυμία να ικανοποιήσουν τις δικές τους επιθυμίες. Η σεξουαλικότητα αποσυνδέεται εντελώς από την αγάπη, την αποδοχή και την οικειότητα. Σας αφήνει με μια βαθιά αίσθηση μοναξιάς, καθώς δεν υπάρχει καμία απολύτως αγάπη. Μετατρέπει τους ανθρώπους σε αρπακτικά, καθώς αναπτύσσουν μια στάση να θεωρούν τους άλλους ανθρώπους ως αντικείμενα λαγνείας, αντί για πολύτιμα ανθρώπινα όντα που πρέπει να αγαπιούνται και να προστατεύονται.

Από τη στιγμή που η μαζική διανομή πορνογραφίας σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στο σπίτι έχει εκραγεί, καθώς οι ενήλικες τρομοκρατούνται με μια διεστραμμένη μορφή σεξουαλικότητας, που τους ωθεί να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους θηράματα των δικών τους παιδιών

Πριν από πενήντα χρόνια η πορνογραφία θεωρούνταν κακή, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει γίνει mainstream. Το ίδιο θα συμβεί και με την παιδεραστία αν δεν αντισταθούμε.

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

ΠΗΓΗ – stopworldcontrol.com

Από Evia Time